АКТИВ МЛАДИХ ПУПС-а ВОЈВОДИНЕ

Наташа Мидић

Председница Актива младих Покрајинског одбора

Драган Ђурица

Потпредседник Актива младих ПО за Срем

Алекса Шољага

Потпредседник Актива младих ПО за Бачку

Ива Микулић

Потпредседница Актива младих ПО за Банат

Актив младих Покрајинског одбора ПУПС-а конституисан је 23. јуна 2012. године. Тада је за председницу Актива изабрана Драгана Даниловић, активан члан Партије од њеног оснивања. Захваљујући Драганином ангажовању и спремности председника Покрајинског одбора Мирослава Шпановића да увек буде ослонац младима, у две трећине одбора у Војводини формиран је актив младих. Циљ подмлатка ПУПС-а је формирање актива у свим општинским и градским одборима у Војводини.

ПУПС одавно више није „партија пензионера“, већ политичка партија за све – од 18 до 118 година. Зато су млади, као ударна игла сваке политичке партије, добродошли у ПУПС.

У октобру 2016. године за нову председницу Актива младих Покрајинског одбора ПУПС-а изабрана је Наташа Мидић, активан члан ПУПС-а од своје 18. године, која је до тада вршила функцију председнице Актива младих Градског одбора Нови Сад. За потпредседнике овог Актива изабрани су Алекса Шољага за Бачку, Ива Микулић за Банат и Марко Чалушић за Срем.

Актив младих Покрајинског одбора ПУПС-а залаже се за права свих младих људи и свих оних група грађана које се налазе на маргинама друштва, као што су пензионери, незапослени, људи средњих година који су остали без посла, па су сада млади за пензију а стари да их било ко запосли, жене које имају право да саме одлуче да ли и када желе да роде децу, а да због тога не страхују за своје радно место, жене које са истом стручном спремом за исто радно место морају да добију исту плату као и мушкарац који обавља тај посао, као и сви социјално угрожени грађани.

ПОЗИВАМО СВЕ МЛАДЕ И ЕНЕРГИЧНЕ ЉУДЕ ДА ДОЂУ И УПОЗНАЈУ НАШ ТИМ, А МИ ЋЕМО ИМ РАДО ПРУЖИТИ ОДГОВОРЕ НА СВА ПИТАЊА КОЈА ИМАЈУ.